Slider

  • AKYAKA TATİLİNİZİN
    TAM KARŞILIĞI
    EVİNİZ KONFORUNDA

REZERVASYON BAŞVURUSU



SİZDEN GELENLER

BİLAL ÇUHALILAR

Gülemce Apart da 5 gece 6 gün tatil yapma imkânımız oldu. Öncelikle işletme sahibi İsmail Hocam ve Gülşen Hanıma çok çok teşekkür ediyoruz. Samimiyetleri, güler yüzleri hizmet, anlayışları ve bizlere fazlasıyla sundukları hizmetleri muazzam şekilde. Tesisleri tertemiz, kaliteli ürünler ve ne söylendiyse o. Bahçedeki havuz ve dinlenme yerleri harika. Herkese tavsiye ederim.

BÜLENT UZAN

Temizlik arıyorsanız başka yere gitmeyin. Parasına değer bir yer.

CANTUG DEMİR

Temiz, düzgün ulaşımı kolay bir noktada apart. Sahipleri iyi insanlar. Havuz var ancak biraz küçük yine de gayet keyifli güzel bir apart tavsiye ederim.

ERKİN ASLAN

Emekli öğretmen İsmail abinin sahibi olduğu ve her şeyiyle ilgilendiği temiz bir aile ortamı. Temizlik konusunda çok hassas 2 gün kaldık eşimle. Her dışardan gelişimizde demli çayı hazırdır. Düşünmeden kalın derim.

SEMİH ŞEN

Akyaka’nın en temiz apart oteli, sahipleri İsmail Amca ve Gülşen Teyze cana yakın, yardım sever insanlar. Huzurlu, sorunsuz bir konaklama için burayı düşünmeden tercih edebilirsiniz.

ŞERİFE ŞEN

Bugüne kadar gördüğüm en temiz apart. İsmail Hocamın rehberliği sayesinde dolu dolu dört günlük bir tatil geçirdik. Akyaka’ya yolunuz düşerse hiç düşünmeden tercih edebilirsiniz.

İMRAN NEZİR

Çok temiz bir apart. Eşyalar kaliteli, özellikle klimasını beğendim. Odada her şey düşünülmüş. Kendinizi evinizde gibi hissedebilirsiniz. Biz daha uygun olduğu için stüdyo dairede kaldık, oda geniş olduğundan bahçesine pek çıkmadık. Çarşıya çok yakın ama sahile uzak, arabayla gitmek gerekir. Tesisin tek olumsuz yanı, sahiplerinin fazla kuralcı olması. Her an gözleri üzerinizde hissedebilirsiniz. Çocuklarınız varsa hele bir de gürültülü ya da hareketliyse bunalabilirsiniz.

TUĞÇE IŞIK ÇİL

Eğer temizlik ve hijyen sizin için birinci plandaysa evinizdeki kadar rahat hissedebileceğiniz bir apart. Kapısından içeri adım attığınızda müthiş bir koku karşılıyor sizi. Dünya tatlısı bir çiftin işlettiği, iki senedir eşimle tatilimin bir kısmını ayırdığımız güzel apart. Pişman olmazsınız.

ÜMİT KARAŞ

Ailenizle birlikte tatilinizi geçirebileceğiniz temiz, huzurlu, ayrıcalıklı 1.sınıf mükemmel bir işletme. Havuzundan odalarına tertemiz ve bakımlı. Çarşı 5 dakika yürüme mesafesinde. İşletme sahipleri emekli öğretmen İsmail Bey ve eşi Gülşen Hanım çok sıcak kanlı, cana yakın ve ince düşünceli insanlar, konuklarının rahatı ve huzuru için her detayı düşünmüşler. ‘’Gülemce’’ Akyaka’daki ikinci evimiz oldu. Tatilini bu bölgede geçirmek isteyenler için eşsiz ve mükemmel bir yer.

ÖMER FARUK KAYHAN

Temmuzun ortasında eşim ve kızımla bir hafta kaldık. Antalya’da çok yıldızlı otellerde görmedim oradaki temizliği ve malzemelerin kaliteli olmasını. Bayram tatilinde Side’ye gittik. Kızım İsmail dedenin evine gidelim, orası güzel dedi durdu. Artık Akyaka’daki evimiz ‘’GÜLEMCE’’ dir.

ZÜLAL SAYDAM

Dünya tatlısı, ince düşünceli bir çiftin sahip olduğu apart ta çok huzurlu günler geçirdik, odaların temizliği daha önce konakladığımız yerlerle kıyaslanamayacak kadar üst düzeyde. Odaya girdiğiniz anda pırıl pırıl temizlik kokusu burnunuza geliyor ve hiçbir detayın hijyeninden şüphe duymuyorsunuz. Düşünmeden tercih edilebilecek düzeyde olan apartı gözüm kapalı herkese öneriyorum.

ZAFER AKINCI

Ağustos ayında bayram haftasında Gülemce Apart'ta konakladık. Apart temizliği ve düzeni kesinlikle kaldığımız apartlar arasında en iyisiydi. Bayram kalabalığına rağmen apartın konumu huzurlu ve sakin bir yer. Ayni zamanda da her yere çok yakın. Apart sahibi İsmail Bey ve eşi Gülşen Hanım çok ilgililer. Kendilerine çok teşekkür ederim. Güzel bir hafta geçirdik. Bizlere kısada olsa dolu bir tatil yaşattıkları için çok teşekkür ederiz. Keyifli ve huzurlu bir tatil geçirmek isteyen herkese tavsiye ederim.

NİHAT EVCİMİK

16 / 21 Ağustos tarihleri arasında Akyaka'nın girişinde bulunan Gülemce Apart'ta konaklama fırsatı bulduk. Öncelikle apart sahibi İsmail Bey ve eşi Gülşen Hanıma, bizlere kısada olsa dolu bir tatil yaşattıkları için çok teşekkür ederiz. İsmail Beyin hazırlamış olduğu programa göre giderek birçok yer keşfettik. Ayrıca apart temizliği ve düzeni kesinlikle tartışılmaz. Huzurlu ve sakin bir tatil geçirmek isteyen herkese tavsiye edilir. Kocaeli’nden sevgiler...

ERDOĞAN BERBER

30 Ağustos- 02 Eylül tarihleri arasında 3 gün konakladık. Çok temiz ve şirin bir apart. Sahibi emekli öğretmen İsmail Abi çok kaliteli, çok sıcakkanlı ve yardımsever bir insan. Akyaka civarında nerelere gidilir, ne yenir bütün ayrıntılarıyla içtenlikle anlattı bize. Her akşam arayıp çay içmeye davet etti sağ olsun. İsmail Abiye ve eşi Gülşen Hanıma misafirperverlikleri ve ilgileri için çok teşekkür ediyorum.

ZUHAL ÖZEL KAYMAKLI

Akyaka’daki evimiz gibi her gittiğimizde başka yer aramayız. Otel çok temiz, İsmail Hocam ve Gülşen Ablamızın sıcak sohbeti ve otele dönünce çay keyfiyle tam bir aile oteli. Özellikle çocuklu aileler için bulunmaz bir yer. Mutlaka tavsiye ederim.

AKYAKA

Akyaka, Bodrum, Marmaris, Fethiye, Datça, Dalyan gibi ülkemizin dünyaca tanınan turizm merkezlerinin birleştiği bir konumda olup, yaklaşık bir km. uzunluğunda farklı noktalardan doğup Gökova Körfezi’ne yüzyıllardır akmakta olan, doğal akvaryum olarak adlandırılan, kıyısında meşhur balıkçı lokantalarının bulunduğu, Azmak diye adlandırılan, sazlıkların içinde çeşitli yabani kuş ve hayvanları barındıran, sadece yasaklarla değil, çevre bilinciyle korunan, mavi bayraklı plajı ve kendine özgü ahşap mimarisiyle ünlü (Ağahan Ödüllü ), oksijen ve güneşin bol olması nedeniyle, Akdeniz iklim kuşağında olmasına rağmen daha yumuşak bir iklime sahip olması, her yaştan insanın sağlıklı bir şekilde yaşayabileceği, hiçbir şekilde bozulmamış bir dinlenme beldesidir.

DEVAMI


AKTİVİTELER

Akyaka konumu ve coğrafyasının getirdiği avantajla meraklılarına bir çok doğa sporunu sunmaktadır. Mevsimine göre bu aktiviteler içinde yer almak mümkün. Zengin yaban hayata zarar verebilecek motorlu su araçlarının kullanımına izin verilmemektedir.

  • Kiteboarding
  • Windsurfing
  • Seakayak
  • Bisiklet
  • Kaya Tırmanışı
  • Rafting
  • Kano
  • Yamaç Paraşütü
  • Yelken
  • Yürüyüş
  • Kanyon Geçişi
  • Binicilik